KHUSH

COUNSELING

Psychosociale hulpverlening

gallery/schermafbeelding 2020-02-13 om 18.56.53

Welkom op deze pagina!


Ben je uit balans geraakt door gebeurtenissen in je leven? Weet je niet meer hoe het verder moet? Heb je existentiële of zingevingsvragen? Heb je een gevoel van

‘vast’ zitten? Is er verdriet  of boosheid? Of heb je gewoonweg behoefte om te praten op een veilige en niet oordelende plek?

 

Counseling kan je helpen om terug een evenwicht te vinden,

te verhelderen,

te verwerken,

te veranderen

en terug jouw kracht te vinden.

 

Tijdens de sessies vertrekken we vanuit datgene wat zich op dit moment aandient in je leven, wat je mogelijk vastzet en wat op je hart kan wegen.We onderzoeken wat je nodig hebt, wat je kwaliteiten, je krachtbronnen zijn. We kijken ook wat er wel goed gaat en wat je verlangen is.

 

Mijn kwaliteit is dat ik werk vanuit afstemming op het proces waarin je je nu bevindt en op jouw eigen tempo stappen zet vanuit integriteit, respect en mededogen voor wie je bent.Ik oordeel niet, waardoor we een zo noodzakelijk gevoel van veiligheid en vertrouwen kunnen creëren, wat belangrijk is om dit pad samen te gaan.Ik werk vanuit een evidence-based Cliëntgericht-Experiëntiële en Existentiële visie.

 

Wat er tijdens de sessies besproken wordt is strikt vertrouwelijk en valt onder het beroepsgeheim.

 

Heb je hulp nodig?  Neem  contact  op  voor  een  afspraak !

 

Karel De Brant
 

052 520 669


PRAKTISCH


We hebben eerst een intakegesprek om te zien of het tussen ons klikt,

wat de hulpvraag is, en/of er een doorverwijzing nodig is.


Een sessie kost 55,00 € voor 55 minuten

 

Indien je een afspraak wenst te verplaatsen of annuleren, dient dit ten laatste 24 uur op voorhand te gebeuren. Wordt de afspraak minder dan 24 uur op voorhand verplaatst of geannuleerd, dan zal het volledige tarief voor de sessie in rekening worden gebracht.


Je vindt me ook op:

www.vindeentherapeut.be

gallery/khush logo